Bedriftsmarkedet

Vi skal være langsiktig og solid ovenfor våre kunder innen kraft, tele, entreprenør og annen virksomhet som trenger helikopterfrakt.

Veiløst eller ikke, landet må bygges! Ved behov for materiell- og personelltransport, er helikopteret ofte den beste løsningen med hensyn til miljø, effektivitet og kostnad. Vi er behjelpelig med å komme med råd for å dekke dine behov, og har du et spesialoppdrag ønsker vi mer enn gjerne å høre om det.

Heli Team AS eier og opererer 4 stk helikopter. Dette gir oss stor kapasitet og tilgjengelighet, samt en stor fleksibilitet til å tilpasse løftekapasitet i forhold til oppdrag.

Helikoptertype 1: AS 350 B1
Løftekapasitet: 1000 kg
Passasjerkapasitet: 5 personer

Helikoptertype 2: AS 350 B3
Løftekapasitet: 1 400 kg
Passasjerkapasitet: 5/6 personer

Helikoptertype: BELL 205
Løftekapasitet: 2 000 kg
Passasjerkapasitet: 9 personer

Alle helikopter har lastekrok og kan operere både personell- og lastefrakt.

Anleggsmateriell
Vi frakter alle typer anleggsmateriell. Materiellet flys underhengende, hvor flygeren med stor presisjon kan sette lasten ned på riktig sted. Gi oss din utfordring!

Betongstøping
Vi utfører alle typer betongarbeid, små eller store forskalinger. Til betongflyging benytter vi egne aluminiumstobber på 300-500 liter.

Mastemontering
Vi er behjelpelig med å planlegge og kostnadsberegne en total mastemontering eller demontering fra begynnelse til slutt. Våre flygere gjennomgår et eget treningsprogram for disse oppgavene, og for å ytterligere øke sikkerheten rundt slike operasjoner gjennomfører vi kurs i mastemontering for dine montører ved vår base i Harstad.

Stolpemontasje
Vi kan enten legge stolpene ut i terrenget eller plassere disse direkte i grop for montering. Dette er en særdeles effektiv måte å vedlikeholde eksisterende linje eller bygge ny linje på.

Kabeltrekking
Ved å foreta kabeltrekking med helikopter gjøres jobben både raskere og lettere, og man unngår den belastning og slitasje slikt arbeid kan medføre på personellet. Utstyret vi benytter kan tilpasses flere typer tromler.

I over 20 år har vi fraktet mennesker rundt omkring i Nord-Norge, ja til og med dyr har vi flydd i de mest utilgjengelige områder. Har du et oppdrag som krever vår kompetanse så kan vi skreddersy løsninger som sikrer at du kommer trygt og godt fram og til rett tid!

Sightseeing
Sightseeing med Heli-Team er en opplevelse du aldri glemmer! Fra du setter deg inn i helikopteret og løftes opp i luften, til du igjen lander mykt og trykt på bakken, har du vært med på noen fantastiske øyeblikk.

Taxi
”Tid er penger”! Vi frakter deg direkte til bestemmelsesstedet, og du benytter tiden din mere effektivt.

Befaring
I forbindelse med gjennomføring av oppdrag i ellers vanskelig tilgjengelig terreng er helikopteret et ideelt hjelpemiddel. Vi utfører alle slags befaringer fra tilsyn av lykt- og fyrinstallasjoner, til skredbefaring.

Ved bruk av termografi kan man på en sikker måte kontrollere elektriske anlegg/linjer ved å måle varmgang. Termografi av elektriske installasjoner avslører gryende feil, og dermed kan utbedringer skje kontrollert før brann eller havari oppstår.

Utstyret vi benytter er blant det mest avanserte i markedet, og selve kameraet er montert på en gyrostabilisert plattform. Vi benytter NEMKO godkjent operatør ved termofotografering.

Det er en viktig og prioritert samfunnsoppgave å sørge for stabil og pålitelig strømforsyning. Vi kan bidra til at linjenettet holder en høy kvalitet med å utføre de typer linjeinspeksjoner til enhver tid.

Vi har god erfaring fra foto og filmoppdrag for flere anerkjente tv og filmselskaper, blant annet NRK, TV2, BBC, National Geographic, ZDF, Warren Miller Films, med flere.

Privatmarkedet

Heli-Team har lang erfaring fra at også privatpersoner i stor utstrekning har behov for våre tjeneste. Herunder lag/foreninger, små og store arrangementer.

Et typisk oppdrag innenfor det private kan være alt fra ren frakt av nyttelast, via personelltransport til sightseeing-flyging i forbindelse med f.eks. en festival.

Helikopter og helikoptertjenester gir mange muligheter!

Nord-Norge er en landsdel hvor avstandene og høydemetrene snart blir av en sånn dimensjon at helikopter kan være løsningen

Arrangementer
Sightseeing-flyging med Heli-Team er en opplevelse du aldri glemmer! Fra du setter deg inn i helikopteret og løftes opp i luften, til du igjen lander mykt og trygt på bakken, har du vært med på fantastiske øyeblikk.

Vi har god erfaring med arrangement, enten hvor vi selv står som arrangør eller hvor vi er leid inn til å fly sightseeing for andre aktører

Når hyttedrømmen skal realiseres kan man stå foran større utfordringer enn hva man først hadde tenkt. Ikke la hyttebyggingen bli til et lite mareritt.

Heli-Team frakter alle typer byggematerialer direkte til byggeplass og kan samtidig sørge for at alt av materiale plasseres på riktig sted. Her kan vi sørge for at torv til taket plasseres direkte på taket eller vi kan løfte taksperrer direkte på plass.

La helikopteret gjøre hyttebyggingen enkelt for deg. ”Hyttefrakt” med helikopter er effektivt, miljøvennlig og en rimelig løsning. Kontakt oss gjerne tidlig i planleggingsfasen, vi gir deg gjerne gode råd og et uforpliktende kostnadsoverslag.

Heli-Team VIP Travel Transport tilbyr deg en skreddersydd helikoptertransport tjeneste for ditt opphold i Nord-Norge. Ved å bruke helikopter, vil du være i stand til å besøke regionens største turistattraksjoner på en effektiv og fleksibel måte. Du vil også kunne vitne den spektakulære naturen på vei. Alle våre piloter har omfattende kunnskap om regionen og vil være i stand til å lede gruppen gjennom hele turen.

I Nord-Norge er det et nesten ubegrenset antall flotte opplevelser og Heli-Team venter på å ta deg dit du ønsker å gå. I utgangspunktet kan vi tilby en transporttjeneste for grupper på 1-20 personer.

Les mer om Heli-Team VIP Travel Transport