PRESSEMELDING

Harstad, 30. september 2021

 

Heli-Team går sammen med Loe Equity

Heli-Team er det eldste helikopterselskapet i det nordnorske innlandsmarkedet. Selskapet ble etablert i 1988 og har hovedbase i Harstad.

Heli-Team går nå sammen med Loe Equity, med mål om å utvide virksomheten til å bli den ledende aktøren i Nord-Norge.

– «Heli-Team har vært en suksess. Selskapet er blant de eldste innenlands helikopterbedriftene som fortsatt eies av de som i sin tid etablerte virksomheten, og har på mange måter vært drevet som en gründerbedrift frem til i dag. Nå er tiden moden for å vokse, og vi har veldig tro på at samarbeidet med Loe Equity skal tilføre oss den kapitalen og de ressursene som er nødvendig for å kunne bli den ledende aktøren i Nord-Norge. Målet er på sikt å bli landsdekkende», sier Bente Slåtto Steien, daglig leder og eier av Heli-Team.

Hovedeieren av Loe Equity er Lars Loe, som eier industribedriftene Loe Betongelementer og Loe Rørprodukter. Daglig leder i Loe Equity er Kent Jensen.

– «Vi har veldig tro på at det skal være mulig å drive innenlands helikoptervirksomhet på en lønnsom måte, noe Heli-Team har vist gjennom hele sin historie. Vi tror også markedet er modent for konsolidering. Heli-Team er etter vår mening det best drevne selskapet i sin bransje og målet vårt er å bruke det som plattform for videre vekst og konsolidering», sier Kent Jensen.

– «Det er vekst vi er ute etter, så alle ansatte, kunder og leverandører kan se frem til en spennende tid fremover, hvor mange muligheter og nye utfordringer vil dukke opp», avslutter Slåtto Steien. 

 

Kontaktperson:

Bente Slåtto Steien i Heli-Team AS         
+47 995 29 599