25 års jubileum

25. november for 25 år siden etablerte vi Nord-Norges eget helikopterselskap.
Det ble en suksess!

Tusen takk til alle dere som har vært med oss, og hatt tro på oss. En spesiell takk til alle som har valgt å fly med oss. Det er jo dere, våre flotte kunder, som gir oss anledning til å holde på med det vi trives best med. All rosen dere gir oss gjør oss veldig stolte, og samtidig gjør den oss ydmyke ovenfor de neste oppgavene dere ønsker at vi skal løse.

Oppgavene som gjør at vi sammen kan hevde: «Vi løfter Nord-Norge!»

Les pdf annonsen her

 

[divider]

 

JacobNJacobsenJacob N. Jacobsen
Adm. dir.
Trollfjord Kraft AS

Fremkommeligheten til våre operasjonsområder er en stor utfordring, og Heli-Team er for oss et nøkkelverktøy for å kunne løse oppgavene. Heli-Teams mannskap er «lommekjent» i vårt operasjonsområde, og vi opplever hele organisasjon som positiv og fleksibel ovenfor nye problemstillinger.

Heli-Team var avgjørende for realisering av bygging av dam ved Trollfjordvannet. Gjennom 25 år har vi hatt gleden av å oppleve et selskap med en unik vilje og evne til å løse problemer, levere på korte frister, og alltid være imøtekommende.

 

[divider]

 

EivinEidissenEivin Eidissen
Ledningsmester
Statnett Bjerkvik

Vår hverdag består i å løse oppgaver som krever stort og tungt utstyr plassert på nærmest
ufremkommelige steder.

Heli-Teams mannskap møter alltid nye utfordringer med positiv glød, og de finner kreative løsninger på komplekse og nye problemstillinger. I tillegg er de godt kjent i nærområdet og yter alltid rask respons i situasjoner der det kreves. Dette er noen av årsakene til at vi har valgt å samarbeide med Heli-Team de siste 25 årene.

 

[divider]

 

SveinMagneAndorsenSvein Magne Andorsen
Arbeidsleder prosjekt
Lofotkraft AS

For oss er det viktig å kunne levere en stabil og god strømforsyning til våre kunder. Heli-Teams punktlighet og fleksibilitet gjør dette mulig for oss. Fra tid til annen oppstår det feil i nettet, og Heli-Teams bidrag gjør at vi raskt kan feilsøke og få rettet disse. Heli-Teams gode kundeservice, lokalkunnskap og kreativitet er andre årsaker som har gjort oss til en fornøyd kunde gjennom 25 år.